Fodbold og leg - 2015 - sæsonstart TIRSDAG den 12. maj - og igen 18/8

Så er vi klar til at skyde en ny sæson i gang for de mindste. Vi håber din søn eller datter kunne tænke sig at starte på fodbold, det skal nok blive sjovt.

Det foregår hver TIRSDAG eftermiddag kl 15:30-16:30 på sportspladsen i Hejls (Bag Mulihallen).

Aldersgruppe: 3-5 år.

Trænere: Niclas, Søren og Bente

OBS! Mulighed for "afhentning" i Børnehaven. Bente tilbyder at hente børnene i børnehaven kl. 15:30. Hvis i er interesseret her, så skriv det på sedlen, der hænger i børnehaven på opslagstavlen ved indgangen.

Forældre forventes/opfordres til også at hjælpe til med træningen! - især for de yngstes vedkommende!

Pris 200 kr. for hele sæsonen. Tilmelding og betaling via Dankort - se nederst på siden.

Sommersæson: 12/5 - 23/6 (ferie i skolernes ferie) og opstart igen fra den 18/8 til og med den 1/9 (evt. 8/9). Ret til ændringer forbeholdes.

Ved spørgsmål kontakt Jens Johannsen på tlf. 26 16 54 00

Old Boys - sæsonstart onsdag den 8. april 2015

Old Boys sæsonen starter i år den 8. april 2015 kl. 19:00 hjemme.

Vi spiller fortsat i den "lukkede" turnering med 10 hold fra lokalområdet. Kamp og træning foregår hver onsdag Spilletid: 2 x 30 min. - med sort dommer.

Aldersgruppe: 30+ (undtagelsesvis 2 yngre spillere tilladt per kamp, hvis det kniber med at stille hold)

Kontigentpris 500,- kr. for hele sæsonen (pengene går bl.a til dommerudgifter, kridtning og bolde - dommer alene udgør årligt ca. 3500,-). Tilmelding og betaling via Dankort - se nederst her på siden.

Kom og vær med, hvis du gerne vil spille fodbold og samtidig have det hyggeligt. Vi glæder os til at se dig.

Kontaktperson/holdleder: Brian Nygaard tlf. 20 49 80 56 / mail: nyegaard4@hotmail.com

Floorball (hockey)m/k voksne

Sted: Hejls Multihal

Tid: Onsdage kl.: 19:00 - 21:00

Instruktør: Claus Hauge Johnsen

Du kender sikkert spillet. I skoletiden eller i fritids- og ungdomsklubben har du må-ske drønet af sted med en plastikstav i hånden i kampen om den hvide, hullede plastikbold. Du kender tempoet - højt. Du kender måske følelsen - sjovt. Du kender staven og du kender bolden - ja. Men kender du navnet på spillet? Det hedder FLOORBALL. Træningen består af øvelser og derefter power play - typisk 3 mod 3 i 3 minutter ad gangen. Er du nybegynder, kan du låne en stav de første par gange.

Tilmelding og betaling til fodbold

Hejls Idrætsforening, Overbyvej 37, 6094 Hejls, mail:lone@kongstedgaard.dk